Bent u toe aan pure ontspanning?

In drukke tijden waar we zorgen voor alles en iedereen schiet het er vaak bij in om ook goed voor jezelf te zorgen. Stress zorgt ervoor dat we rare pijntjes en klachten krijgen waardoor je hoofd overloopt en je je uiteindelijk uitgeblust kunt gaan voelen.

Neem even een MO-mentje voor jezelf.

Af en toe de tijd nemen om jezelf op “vliegtuig stand” te zetten is gewoon iets wat wij nodig hebben. Een selfcare MO-ment is hier bijzonder goed voor en een echte aanrader. Even niets dat moet, even niemand die je kan storen, alleen maar genieten, uitrusten en je Magnesium peil boosten dat is wat je nodig hebt! Bij mij in de salon verzorg ik jouw Me-Time met veel liefde en aandacht. Zodat je na je bezoek er weer tegen aan kan, uitgerust, relaxed en opgeladen!

Optimaal relaxen door Magnesium & warmte

Ingesmeerd worden met Magnesium Gel, uw rug, armen, benen, en buik. Daarna pak ik u in de plastic folie en daaroverheen doe ik de Infrarood Sauna deken. Deze deken staat op ongeveer 50 tot 55 graden en in deze overheerlijke warmte blijft u ongeveer 45 minuten genieten. Als u het prettig vindt kunt u een meditatie beluisteren of een rustgevend muziekje zodat u echt even “afgesloten” bent van de drukke buitenwereld. Warmte en magnesium gaan heel goed samen. Door de warmte openen de poriën in de huid, waardoor de magnesium beter wordt opgenomen. Daarom is de combinatie van magnesium gel en een infraroodsauna-deken zo effectief. 

Infrarood Sauna Deken

Tijdens de Magnesium Pakking lig je in een Infrarood Saunadeken. De Infrarood saunadeken beschikt over dezelfde verwarmingstechniek als een gewone infrarood saunacabine. Omdat je ligt is het nog meer ontspannen en zorgt de deken ervoor dat jouw lichaam volledig wordt omringd met de gezonde infraroodstralen.

  • Na 15 minuten: De geest schakelt uit en het lichaam warmt op. Ontspanning begint!
  • Na 30 minuten: Je begint nu meer te zweten! Jouw lichaam is diep uitgerust en geeft een natuurlijke dosis ‘feel good’ chemicaliën af. Je hebt een verhoogd geluksgevoel en ervaart minder stress.

Infrarood Warmte

Infrarood warmte is een vorm van energie die direct het lichaam binnendringt en zorgt voor opwarming van onze spieren en weefsels direct zonder gebruikt te maken van de tussenliggende lucht. Ons lichaam produceert zelf ook infrarood energie dat ons helpt warm te blijven en zorg draagt voor de reparatie van beschadigd lichaamsweefsel.  Artsen in Europa en Japan hebben uitgebreid onderzoek gedaan naar de therapeutische toepassingen van infrarood. Infrarood behandelingen hebben in verschillende ziekten (hart en vaat ziekten, hoge bloeddruk, reumatische aandoeningen, artrose, diabetes, kanker etc.) vele voordelen gebracht. Verder helpen infrarood golven verwijdering van gifstoffen uit het lichaam te versnellen, dit is ook een belangrijke bijdrage bij de behandeling van verschillende gezondheidsproblemen.  

Lichaam verwen MO-ment:

We beginnen met een heerlijke lichaamsscrub:  

De Olierijke dode zee scrub crème combineert Dode zee zout, Cocos olie, Shea Butter, Olive olie en andere natuurlijke oliën.
Door uw huid te scrubben met deze olierijke dode zee scrub crème verwijdert u dode huidcellen met als resultaat een heerlijk zachte en soepele huid. Als gevolg van de ronddraaiende masserende beweging met het Dode Zee Scrubzout wordt de doorbloeding van de huid op een hoger niveau gebracht, de vetverbranding gestimuleerd en uw huid gevoed met de vele rijke mineralen uit de Zee. De Zee bevat ruim 40 verschillende mineralen, halogenen en sporenelementen.
Deze unieke samenstelling zorgt ervoor dat de olierijke dode zee scrub crème een helende en therapeutische werking heeft op uw huid. De heerlijke geuren verwennen zowel lichaam als geest. Relax en geniet van deze scrub weldaad.

Dan krijgt u een lichaamspakking waarna u heerlijk gaat ontspannen in de infrarooddeken.

Vocht inbrengende, voedende pakking.
Door het hoge aandeel van voedende oliën, vitamines en mineralen, worden aan de huid de werkstoffen toegevoegd die de huid nodig heeft.

Als laatste wordt uw huid gevoed met een fijne body butter:

Een vocht inbrengende verzorging voor normaal tot droge huid Het bezorgt u een zijde zacht gevoel op de huid.
De Body Butter combineert Cocos olie, Shea Butter, Olive olie en andere natuurlijke oliën die de huid:

  • voeden en verjongen
  • verzachten en revitaliseren
  • met frisse geuren
  • deze crème smelt op uw huid als boter
  • rijk aan vitamine A en E, ideaal voor het behandelen van de droge huid, gebarsten ellebogen, knieën en littekens.
  • hydrateert de huid
  • geeft nieuwe elasticiteit zonder de poriën te verstoppen
  • Laat de Body Butter je huid voeden en verjongen. De heerlijke geuren verwennen zowel lichaam als geest. Relax en geniet van deze weldaad.

** De infrarood deken zorgt voor directe warmte op de huid. Dit zorgt voor een diepwerkende ontspanning voor de spieren. Infrarood geeft therapeutische warmte, door de lokale werking van infrarood dringt de stralingswarmte diep in het lichaam door. De bloedcirculatie wordt hierbij verbetert en je spieren worden soepel.